Unique Talent Kft - Munkaerő kölcsönzés és közvetítés

A Unique-Talent Kft csapata naprakész megoldásaival mindennap ügyfelei sikeréért dolgozik.

Munkatársainkkal egész évben arra törekszünk, hogy minél több álláskeresőnek találjunk munkalehetőséget, valamint a vállalatok számára - a teljes körű HR szolgáltatásunk keretében - maximális támogatást biztosítsunk.

Munkaerő közvetítés
Munkaerő-közvetítési tevékenységünk során támogatást nyújtunk Partnereinknek, hogy rövid időn belül megtaláljuk az igényeiknek megfelelő munkaerőt. A munkaerő-közvetítés folyamatában három jelenlévő van: a munkavállaló, a munkáltató és a közvetítő cég. A munkáltató megbízza a közvetítő céget,hogy keresse meg az elvárásainak és a betöltendő munkakörökre a legalkalmasabb jelölteket. Az előre egyeztetett feltételek, elvárások és szempontok alapján a közvetítő cég kiszűri a legjobb jelölteket, majd továbbítja a munkáltatóhoz, ahol megtörténik a tényleges kiválasztás. A közvetítő cég itt szolgáltatóként van jelen, akinek szerződése a munkáltatóval arra korlátozódik, hogy bizonyos számú jelöltet és önéletrajzukat továbbítsa.  A munkavállaló a folyamat végén a munkáltatójával köti meg a munkaszerződést, és a munkáltatója gondoskodik a munkabér megállapításáról és kifizetéséről, az adminisztrációs folyamatok elvégzéséről és a munkafeltételek biztosításáról.

Munkaerő kölcsönzés
Társaságunk fő tevékenysége a munkaerő kölcsönzés, melyet minden engedéllyel és a jogszabályok betartásával végzünk. Cégünk a NAV által igazolt ”pozitív adózónak” minősül. Kiemelkedő szakmai színvonalon, rövid határidővel tudjuk biztosítani Partnereink rövid, illetve hosszútávú munkaerő igényeit. Telephelyünk a debreceni Nyugati Ipari Parkban található. Innen irányítjuk a munkaerő kihelyezést és itt végezzük a munkatársaink szakmai felmérését, gyakorlati próbamunkáját. Szakmai és technikai hátterünk lehetővé teszi számunkra, hogy például a fémmegmunkálás, gépgyártás területén a próbamunka a lehető legalkalmasabb munkaerőt biztosítsuk Partnereinknek.
Egy cég életében, új munkakör betöltése vagy egy távozó kolléga helyére keresni új munkatársat költséges és időigényes feladat. A hirdetések nagyon drágák, a toborzás és a kiválasztás nagyon leköti a kapacitásokat. Ha ezt kiszervezik a cégek, komoly összegeket spórolhatnak meg, nem is beszélve a megtakarított időről. Az emberi erőforrások hatékony tervezése és folyamatos szervezése fontos része minden vállalat stratégiájának. Munkaerő kölcsönzési szolgáltatásunk kiváló eszköze a rugalmas munkaerő-gazdálkodásnak is, legyen szó akár szellemi, akár fizikai munkakörökről, folyamatos vagy időszakos foglalkoztatásról.

Hogyan zajlik a munkaerő-kölcsönzés cégünknél?
Minden esetben Munkaerő-kölcsönzési keretszerződés formájában rögzítjük és szabályozzuk a Kölcsönbevevő és a Kölcsönbeadó általános jogait és kötelezettségeit, a díjazás feltételeit, a továbbalkalmazás feltételeit és az együttműködés hatályát. A Munkaerő-kölcsönzési keretszerződéssel kezdődik az együttműködés a Kölcsönbevevővel. A munkaerő-kölcsönzés folyamata az álláshirdetéssel és kiválasztással, interjúztatással kezdődik, melyet ugyanolyan gondossággal végzünk, mint munkaerő-közvetítés esetén. A Kölcsönbevevő által kiválasztott jelölttel munkaszerződést kötünk, elvégezzük a hatósági bejelentéseket, munkaügyi adminisztrációt, orvosi alkalmassági vizsgálatot, szükség  esetén munkaruhát biztosítunk és már kezdheti is a munkát az Ön vezetésével. A Kölcsönbevevő által havonta leigazolt teljesítés alapján folyik a bérszámfejtés, ami egyben a kiállított számla alapja is.

Együttműködésünk lehetővé teszi, hogy Partnereink válláról levegyük a terhet, mint például:

 • Átvállaljuk a felvételi folyamat lebonyolítását, a hirdetések feladását, az interjúk lebonyolítását
 • Munkába állás esetén az adminisztrációs terheket, biztosítjuk az orvosi alkalmassági vizsgálatokat, egyeztetés szerint a munkaruhákat, a bérszámfejtés elvégzését, a cafeteria megrendelését és kiosztását.
 • Vállaljuk az utaztatás és szállás megszervezését is
 • A kölcsönzött munkavállalókért vállaljuk a felelősséget


Miért minket válasszon?

 • Számunkra fontos a piaci fegyelem, az engedélyeket és a törvényességet végig garantáljuk
 • Szolgáltatásunk díja költségként számolható el
 • Az elvárt szakmai követelményeknek megfelelő jelölteket közvetítjük
 • Stabil pénzügyi hátterünk biztosítja, hogy mind a munkavállalóinknak, mind a Partnereinknek biztonságot nyújtsunk
 • Munkavállalóinkra különösen odafigyelünk, mivel az ő elégedettségük színvonalas munkájuk garanciája
 • Aktuális adatbázisunk, toborzásban szerzett tapasztalatunk és széleskörű munkaerőpiaci kapcsolataink
 • segítségével sikeres toborozási projekteket tudunk lefolytatni.


Mi jellemzi csapatunkat?

 • naprakész szaktudás
 • lendületes, gyors munkamorál
 • alkalmazkodás a Partner igényeihez mérten
 • szoros együttműködés, üzemlátogatásokat teszünk, egyeztetünk a műszakvezetőkkel, hogy milyen igényeik vannak a leendő dolgozókkal kapcsolatban.


Jelenleg is aktív kapcsolataink, referenciáink:

 • Hexa-Metal Kft, Balmazújváros
 • Speed Kft, Hódmezővásárhely
 • Tornádó Kft, Hódmezővásárhely
 • Lemeztechnika Kft, Hódmezővásárhely
 • Vámosgép Kft, Vámospércs


Segítünk Önnek, hogy beillessze vállalkozásába a munkaerő kölcsönzési folyamatot! Kérjen a munkaerő kölcsönzésről díjmentes  konzultációt!

Munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Bérszámfejtés


Túlterhelt a HR osztály, és ha bármilyen plusz feladat adódik, nehezen kivitelezhető? Esetleg nincs a cégnél megfelelő létszámú HR osztály, emiatt a munkavállalókkal kapcsolatos napi kérdések megválaszolása gyakran akadályozott vagy nem megfelelő?
A feladatok kiszervezésével pénzt, időt és energiát lehet spórolni, ezért jó megoldás azon cégek számára, amelyeknél problémát okoz egyes munkaügyi tevékenységek elvégzése. Nem lehet minden munkakörre külön embert felvenni, de az outsourcing lehetővé teszi, hogy minden cég a legjobb szolgáltatást kapja.
 

Átvesszük a munkaügyi feladatokat!
 

Ha a cégnél nincs kapacitás a be- és kiléptetéssel kapcsolatos feladatok elvégzésére, mint például a szerződés, egyéb szükséges dokumentumok előkészítése, az outsourcing keretein belül ezt is át tudjuk vállalni. Szükség esetén munkajogi szolgáltatást is tudunk nyújtani.
 


Copyright © 2013 Unique Talent Kft. All rights reserved!