Unique Talent Kft - Munkaerő kölcsönzés és közvetítés

A Unique-Talent Kft csapata naprakész megoldásaival mindennap ügyfelei sikeréért dolgozik.

Munkatársainkkal egész évben arra törekszünk, hogy minél több álláskeresőnek találjunk munkalehetőséget, valamint a vállalatok számára - a teljes körű HR szolgáltatásunk keretében - maximális támogatást biztosítsunk.

Munkaerő közvetítés
Munkaerő-közvetítési tevékenységünk során támogatást nyújtunk Partnereinknek, hogy rövid időn belül megtaláljuk az igényeiknek megfelelő munkaerőt. A munkaerő-közvetítés folyamatában három jelenlévő van: a munkavállaló, a munkáltató és a közvetítő cég. A munkáltató megbízza a közvetítő céget,hogy keresse meg az elvárásainak és a betöltendő munkakörökre a legalkalmasabb jelölteket. Az előre egyeztetett feltételek, elvárások és szempontok alapján a közvetítő cég kiszűri a legjobb jelölteket, majd továbbítja a munkáltatóhoz, ahol megtörténik a tényleges kiválasztás. A közvetítő cég itt szolgáltatóként van jelen, akinek szerződése a munkáltatóval arra korlátozódik, hogy bizonyos számú jelöltet és önéletrajzukat továbbítsa.  A munkavállaló a folyamat végén a munkáltatójával köti meg a munkaszerződést, és a munkáltatója gondoskodik a munkabér megállapításáról és kifizetéséről, az adminisztrációs folyamatok elvégzéséről és a munkafeltételek biztosításáról.

Munkaerő kölcsönzés
Társaságunk fő tevékenysége a munkaerő kölcsönzés, melyet minden engedéllyel és a jogszabályok betartásával végzünk. Cégünk a NAV által igazolt ”pozitív adózónak” minősül. Kiemelkedő szakmai színvonalon, rövid határidővel tudjuk biztosítani Partnereink rövid, illetve hosszútávú munkaerő igényeit. Telephelyünk a debreceni Nyugati Ipari Parkban található. Innen irányítjuk a munkaerő kihelyezést és itt végezzük a munkatársaink szakmai felmérését, gyakorlati próbamunkáját. Szakmai és technikai hátterünk lehetővé teszi számunkra, hogy például a fémmegmunkálás, gépgyártás területén a próbamunka a lehető legalkalmasabb munkaerőt biztosítsuk Partnereinknek.
Egy cég életében, új munkakör betöltése vagy egy távozó kolléga helyére keresni új munkatársat költséges és időigényes feladat. A hirdetések nagyon drágák, a toborzás és a kiválasztás nagyon leköti a kapacitásokat. Ha ezt kiszervezik a cégek, komoly összegeket spórolhatnak meg, nem is beszélve a megtakarított időről. Az emberi erőforrások hatékony tervezése és folyamatos szervezése fontos része minden vállalat stratégiájának. Munkaerő kölcsönzési szolgáltatásunk kiváló eszköze a rugalmas munkaerő-gazdálkodásnak is, legyen szó akár szellemi, akár fizikai munkakörökről, folyamatos vagy időszakos foglalkoztatásról.

Hogyan zajlik a munkaerő-kölcsönzés cégünknél?
Minden esetben Munkaerő-kölcsönzési keretszerződés formájában rögzítjük és szabályozzuk a Kölcsönbevevő és a Kölcsönbeadó általános jogait és kötelezettségeit, a díjazás feltételeit, a továbbalkalmazás feltételeit és az együttműködés hatályát. A Munkaerő-kölcsönzési keretszerződéssel kezdődik az együttműködés a Kölcsönbevevővel. A munkaerő-kölcsönzés folyamata az álláshirdetéssel és kiválasztással, interjúztatással kezdődik, melyet ugyanolyan gondossággal végzünk, mint munkaerő-közvetítés esetén. A Kölcsönbevevő által kiválasztott jelölttel munkaszerződést kötünk, elvégezzük a hatósági bejelentéseket, munkaügyi adminisztrációt, orvosi alkalmassági vizsgálatot, szükség  esetén munkaruhát biztosítunk és már kezdheti is a munkát az Ön vezetésével. A Kölcsönbevevő által havonta leigazolt teljesítés alapján folyik a bérszámfejtés, ami egyben a kiállított számla alapja is.

Együttműködésünk lehetővé teszi, hogy Partnereink válláról levegyük a terhet, mint például:

 • Átvállaljuk a felvételi folyamat lebonyolítását, a hirdetések feladását, az interjúk lebonyolítását
 • Munkába állás esetén az adminisztrációs terheket, biztosítjuk az orvosi alkalmassági vizsgálatokat, egyeztetés szerint a munkaruhákat, a bérszámfejtés elvégzését, a cafeteria megrendelését és kiosztását.
 • Vállaljuk az utaztatás és szállás megszervezését is
 • A kölcsönzött munkavállalókért vállaljuk a felelősséget


Miért minket válasszon?

 • Számunkra fontos a piaci fegyelem, az engedélyeket és a törvényességet végig garantáljuk
 • Szolgáltatásunk díja költségként számolható el
 • Az elvárt szakmai követelményeknek megfelelő jelölteket közvetítjük
 • Stabil pénzügyi hátterünk biztosítja, hogy mind a munkavállalóinknak, mind a Partnereinknek biztonságot nyújtsunk
 • Munkavállalóinkra különösen odafigyelünk, mivel az ő elégedettségük színvonalas munkájuk garanciája
 • Aktuális adatbázisunk, toborzásban szerzett tapasztalatunk és széleskörű munkaerőpiaci kapcsolataink
 • segítségével sikeres toborozási projekteket tudunk lefolytatni.


Mi jellemzi csapatunkat?

 • naprakész szaktudás
 • lendületes, gyors munkamorál
 • alkalmazkodás a Partner igényeihez mérten
 • szoros együttműködés, üzemlátogatásokat teszünk, egyeztetünk a műszakvezetőkkel, hogy milyen igényeik vannak a leendő dolgozókkal kapcsolatban.


Jelenleg is aktív kapcsolataink, referenciáink:

 • Hexa-Metal Kft, Balmazújváros
 • Speed Kft, Hódmezővásárhely
 • Tornádó Kft, Hódmezővásárhely
 • Lemeztechnika Kft, Hódmezővásárhely
 • Vámosgép Kft, Vámospércs


Segítünk Önnek, hogy beillessze vállalkozásába a munkaerő kölcsönzési folyamatot! Kérjen a munkaerő kölcsönzésről díjmentes  konzultációt!

Munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Copyright © 2013 Unique Talent Kft. All rights reserved!