4031 Debrecen, Harsona utca 61. (Debrecen Nyugati Ipari Park) +36(52)400-168

Folyamatmérnök állás - Vámospércs - UniqueTalent

Folyamatmérnök állás – Vámospércs

2023-01-20 uniquetalent Comments Off

Szereted az újdonságokat kutatni és mindig innovatívan működtetni egy cég gyártását? Akkor ez egy neked való állásajánlat!

Partnercégünk, több, mint 200 főt foglalkoztat, 100 százalékban magyar tulajdonban működő Társaság, fő tevékenységi köre a közepes- és nagy bonyolultságú acélszerkezetek gyártása. Belföldi megrendelések mellett, nyugat-európai partnerei (német, francia és holland cégek) számára is teljesít egyedi rendelések alapján. Gyártótevékenysége és technológiája széles körű az acélszerkezetek gyártásához. Többek között,  lemezvágás és alakítás, a robottal támogatott hegesztéstechnológia, valamint a CNC forgácsolás. Komplex gépparkjuk lehetővé teszi valamennyi szükséges munkafolyamat önálló elvégzését a lemezfeldolgozástól a felületkezelésig, A piacon elérhető legmodernebb lézervágó berendezésen keresztül, kiváló minőségű élhajlító gépek és présgépek teszik lehetővé a pontos alkatrészgyártást. Minősített hegesztőik automata beállítású MIG/MAG és korszerű impulzus hegesztő berendezésekkel végzik tevékenységüket. Az általuk gyártott bonyolult acélszerkezetek magas pontosságú készre-munkálása 6 db nagy munkaterületű, horizontális elrendezésű CNC megmunkáló központon történik. A gyártott alkatrészek méretellenőrzését a nagy mérettartományú asztali- és karos mérőgépek teszik lehetővé. 

 

Leendő kolléga legfőbb feladata, hogy támogassa a gyártási munkafolyamatokat. Ezen belül

  • az adott termelési folyamatokat optimalizálja, amennyiben szükséges új folyamatok megvalósítása, visszaellenőrzése,elemzése, értékelése és hatékonyság növelése.
  • a gyári mutatószámok számítása és ezek alapján fejlesztési projektek véghezvitele  (gépkihasználtság/kapacitás   kihasználtság; működési költség/egyenértékes mutató),
  • veszteségek felmérése és kiküszöbölése,
  • gyártósori layout és a dolgozói munkafolyamatok tervezése LEAN szempontból
  • továbbá értékáram (VSM) feltérképezés, szűk keresztmetszetek meghatározása, feladattervek létrehozása, végrehajtások koordinálása, visszaellenőrzés (PDCA),
  • Kaizen (dolgozói javaslat rendszer) menedzselése.

A munkakör betöltéséhez fontos, hogy idegen nyelven (angol vagy német) tárgyalóképes legyél. Felsőfokú műszaki végzettséggel és folyamatmérnöki vagy LEAN tapasztalattal rendelkezz. Minőségirányítási eszközrendszer ismerete (8D; Ishikava;PokaYoke, 5W, stb.) szükséges. A feladatok szakszerű elvégzéséhez fontos, hogy a tudás mellett megfelelő kommunikációval rendelkezz, és tudj csapatban egy célért dolgozni.

Jelentkezz az űrlap kitöltésével vagy vedd fel Velünk a kapcsolatot a  +36203205229 telefonszámon.

Nézd meg további állásainkat Facebookon is!https://www.facebook.com/munkaerokolcsonzesorszagosan