4031 Debrecen, Harsona utca 61. (Debrecen Nyugati Ipari Park) +36(52)400-168

Személy-, és vagyonvédelem, objektumőrzés - Unique Talent Kft.

    Jelenleg itt vagy!
  • Főoldal
  • Személy- és Vagyonvédelem

Személy-, és vagyonvédelem, objektumőrzés

Jelentse a kihívást az őrzési szolgáltatás rendszeressége, vagy a feladat egyes sajátosságai, professzionális biztonsági megoldásaink 100%-os védelmet biztosítanak speciális eljárásainknak köszönhetően. Legyen szó élőerős őrzés védelemről, biztonságtechnikai eszközöket igénylő vagyonvédelemről, vagy bármely olyan tevékenységről, melyek ellátására alapvetően biztonsági őrökre, járőrszolgálatra vagy felügyeleti, riasztó rendszerekre van szüksége.

Legyen szó bármilyen jellegű felhasználási területről: irodaházról, üzemi, ipari objektumról, áruházról vagy szállodáról, célunk a ránk bízott területen dolgozók vagy annak látogatóinak teljes körű védelme, valamint a ránk bízott ingatlan, illetve az ott található ingóságok maradéktalan megőrzése.

Védelmünk kulcsa: az élőerős őrzés-védelem

A valóban professzionális személy-és vagyonvédelem alapja a szituációknak megfelelő azonnali és hatékony értékelés és beavatkozás. Az élőerő és a technika kombinációjának köszönhetően mindezt nagy rugalmassággal biztosítjuk bármely felmerülő esetben:

  • Általános objektumvédelmi eljárások jellemzően irodaházak, üzemi területek, kórházak és kulturális létesítmények területén: Be- és kiléptetés, érkező vendégek fogadása és kísérete, szolgálati okmányok vezetése, járőrtevékenység, biztonsági rendszerek kezelése és üzemeltetése, rendkívüli események hatékony kezelése
  • Eseti, vagy rendkívüli objektumvédelmi eljárások jellemzően kereskedelmi létesítmények, áruházak, üzemek, gyárak és tömegrendezvényeket bonyolító kulturális és sportlétesítmények területén: Alkohol és kábítószer ellenőrzés, aktív közreműködés belső vizsgálatokban és hatósági intézkedés során, AEO teljes 5. szakaszára vonatkozó kidolgozási terv, RFID kártyák kezelése, gépkocsi típus specifikus ellenőrzés, robbanóanyagok (robbanótest) okozta kockázatok kezelése és bombariadó séma, egészségi, biztonsági és környezetvédelmi (EHS/HSE) kockázatok kezelése.
  • Kereskedelmi üzletek, áruházak, bevásárlóközpontok egyedi őrzés-védelme: Formaruhás őrzés-védelem, detektív szolgálat (külső elkövetők és belső visszaélések esetén is), ruházat- és csomagellenőrzés, kamerás megfigyelés.
  • Komplex vagyonvédelem: Az élőerős őrzés és biztonságtechnikai-távfelügyeleti rendszerek együttes, kombinált alkalmazása kiemelten raktározási és készletezési feladatokat ellátó területek esetén javasolt. Ide tartozik az üzletek biztonsági tesztelése, biztonságtudat fejlesztése, biztonsági és vagyonvédelmi oktatások, biztonsági és marketing típusú próbavásárlás és a belső biztonsági problémák kezelése is.