4031 Debrecen, Harsona utca 61. (Debrecen Nyugati Ipari Park) +36(52)400-168

Gépszerelő állás - Debrecen - UniqueTalent

Gépszerelő állás – Debrecen

2024-01-16 uniquetalent Comments Off

Csatlakozz hozzánk Gépszerelő munkakörben! Keresünk megbízható és tapasztalt szakembert, aki csatlakozik egy dinamikusan fejlődő csapathoz. Ha szereted a kihívásokat és szeretnél egy innovatív munkakörnyezetben dolgozni, ez a lehetőség Rád vár!

Partnercégünk portfóliójában az egyszerű, alacsony technikájú gépektől a fejlettebb, több funkciót ellátó, gyep- és egyéb kultúrákat ápoló eszközök is megtalálhatók. A géppark folyamatos fejlesztése lehetővé teszi, hogy terjeszkedjenek az ipar egyéb területeire is: erőgép-, járműipari részegységek, hajtóművek, élelmiszeripari berendezések gyártására.

A jelentkezőktől elvárás

  • Jó műszaki érzék.
  • Megfelelő fizikai teherbírás
  • A munkavégzésben pontosság, igényesség, szorgalom
  • legalább 2-3 év releváns területen szerzett gyakorlati tapasztalat.
  • Fontos, hogy a jelentkező képes legyen önállóan, dolgozni

A munkaidő egy műszakos, napi 8 órában, 6:00-tól 14:00-ig.

Feladatok, kisebb, egyedi mezőgazdasági gépek és alkatrészek, ill. vegyes acélszerkezetek összeszerelése, akár betanítással is.

A munkába járást szükség esetén térítjük, a helyközi bérlet vagy a saját gépjármű használatát.

A kiválasztási folyamat során először telefonon veszünk fel kapcsolatot. Ezt követően, az önéletrajz alapján, személyes találkozóra kerül sor. Amennyiben a jelentkező számára megfelelőnek tűnik a munkakör és a munkakörnyezet, valamint a Partnercégünk képviselője is alkalmasnak tartja a feladatok elvégzésére a jelöltet, akkor üzemorvosi vizsgálat után  azonnali munkakezdésre van lehetőség.

Várjuk szakmai önéletrajzod a jelentkezes@unique-talent.hu címre!

További információ: +36203205229